Compromís obri el projecte de renovació a Rafelcofer

Anna Garcia: “el camí ha de ser compartit amb totes i tots. I, si és així, al final, trobarem el canvi”.

DSCN1070web

Mónica Peiró: “Compromís aposta per una política més participativa i per canvis palpables i amb contingut”.

Més d’una cinquantena de persones es van reunir el passat divendres 28 de juny al bar del poliesportiu de Rafelcofer per celebrar un “sopar amb compromís” que suposava, de fet, el tret d’eixida del renovat col·lectiu de Compromís a Rafelcofer. Al capdavant, Anna Garcia, Mònica Peiró i la regidora de Compromís al consistori i secretària comarcal a la Safor, Pepa Izquierdo, qui va destacar la importància de sumar nova gent i la il·lusió per veure créixer un projecte de molts anys i que ha sigut possible gràcies a molta gent, i que al mateix temps es renova i intenta transformar de manera més decidida Rafelcofer.

Mònica Peiró va plantejar la necessitat de poder realitzar una política realment participativa, sense oblidar allò que s’ha anat aconseguit amb el pas del temps.

La nova portaveu, Anna Garcia, es va preguntar pels canvis produïts al municipi en matèria de joventut, cultura, ocupació, etc. “Eixe estat de paràl·lisi és el que hem de canviar: no s’ha fet res i no avancem”. Garcia va animar la gent del poble a fer una reflexió profunda; a pensar en un canvi real i a dur-lo endavant amb imaginació i de la mà del veïnat.

“Volem ser la veu de la gent del poble i de les associacions; volem escoltar-les i ajudar-les, per suposat, respectant i valorant la seua independència. Hi posarem tot el nostre esforç, però el camí ha de ser compartit amb totes i tots. I, si és així, al final, trobarem el canvi”.

toniWeb

A l’acte, també van participar el síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, qui es va mostrar molt content de poder tornar a Rafelcofer, en un moment tan important com el de divendres; els alcaldes David González, Tomàs Ferrandis, Álvar Català, Juanfer Monzó i Jordi Juan, qui havia obert l’acte, i altres regidors i regidores de la comarca.

soparweb

La vetllada va acabar amb el sopar i el concert de Toni de l’Hostal, que va oferir el millor del seu repertori.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *