“Ens agradaria que a l’Ajuntament arribaren les noves formes de fer política”

Discurs de Pepa Izquierdo. Presa de possessió com a regidora a l’Ajuntament de Rafelcofer.

compromis_rafelcofer

Bon dia, gràcies per donar-me l’oportunitat de dir unes paraules.

En primer lloc, vull agrair a totes les persones que van dipositar en Compromís la seua confiança fins a arribar a obtindre uns resultats històrics, tant a nivell municipal com autonòmic, la qual cosa ha suposat l’entrada de la nova regidora de Compromís per Rafelcofer, Mónica Peiró, que hui s’estrena i que estic convençuda serà una regidora magnífica. Benvinguda Mónica.

També vull felicitar i donar la benvinguda al nou equip de govern i desitjar-los una bona gestió al front de l’Ajuntament perquè, com he dit en altres ocasions, jo també visc a Rafelcofer i he de gaudir o patir les decisions que prenguen, així que vos desitge molta sort.

També als companys Rafa i Marta, benvinguts una altra vegada a la corporació municipal.

Vull també mostrar la meua satisfacció per la proporció de dones a la nova corporació: sis de nou components.

Una nova legislatura suposa un temps de canvi, de nous reptes, de noves propostes; en suma, d’esperança. Des de Compromís per Rafelcofer ens agradaria que a l’Ajuntament arribaren les noves formes de fer política, unes noves formes que ara està demanant la ciutadania: més transparència, més participació i amb més col•laboració de tota la corporació en les decisions que es prenen.

A nosaltres, a Compromís, ens agrada comprometre’ns i és per això que dic que, com sempre hem fet, ens comprometem a fer una oposició constructiva i respectuosa.

He estat sempre una ferma defensora del municipalisme, com a administració pública que canalitza en primer moment les demandes i també les necessitats del seu veïnat. D’esta manera tant el govern municipal com la resta de la corporació ha de ser molt sensible a totes eixes demandes. Cal estar molt atent a allò que ens adonem que el nostre poble necessita i hem de mantenir sempre la imparcialitat a l’hora de prendre les decisions. Quan entrem a l’Ajuntament ho fem per a tota la ciutadania per igual. Des de Compromís per Rafelcofer ens posem al servei del nostre veïnat.

Però no vull acabar sense anomenar el nou i esperançador temps que s’obri al nostre benvolgut País Valencià, amb un nou govern a la Generalitat. Un govern que es presenta plural i compromés amb la ciutadania. Un govern valencià que ha de recuperar la dignitat, l’honradesa i la decència, que ha de tindre molt clar el seu objectiu: el servei a les persones i al seu benestar, amb un serveis públics de qualitat, amb una defensa i potenciació de la nostra llengua i de la nostra cultura. Un govern que treballe per la felicitat de totes les persones. El govern que els valencians i valencianes ens mereixem.

Com diu Raimon: “D’un temps que és un poc nostre, d’un país que ja anem fent”.

Moltes gràcies i bon dia.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *