Dilluns 15 d’abril a partir de les 20 h. tindrà lloc al Centre Social de Rafelcofer, la presentació de la candidatura municipal.

Josep Monserrat Sanchis, de 30 anys i mestre d’educació primària, serà el candidat a l’alcaldia de Rafelcofer a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

Li segueix en la llista, Mónica Peiró Garcia actualment regidora de Compromís en l’Ajuntament de Rafelcofer. En tercer lloc està Salvador Escrivà Borredà.

Altres components de la candidatura són: Anna Garcia Escrivà, Vicent Gomar Brotons, Salvador Garcia Frasquet, Tatiana Miralles Fayos, Alba Gregori Jorge, Vicent Gregori Pizarro i tancant la llista l’actual portaveu del Compromís en l’Ajuntament de Rafelcofer, Pepa Izquierdo Sales.

És una candidatura que es presenta molt renovada i que pretén arribar a governar. Està format per  un grup de dones i homes que té molt d’interés i motivació per aconseguir el millor per a Rafelcofer, treballant colze a colze i de manera col·laborativa, mitjançant la transparència i l’honestedat.